BÜYÜKŞEHİRLİ ATLETLER FİNALDE YARIŞACAK
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen, Kağıtspor’un Atletizm branşında gelecek için büyük umut bağladığı mavi beyazlı atletler, katıldıkları müsabakalarda zirve yarışını bir ab olsun bırakmıyor. 22-23 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılan kulüpler arası atletizm yıldızlar ligi birinci kademe yarışmalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler yine finale kalmayı başardı. Topladığı 253 puanla Fenerbahçe ile Enka’nın ardından final kalan atletler, turnuvada bir çok derece de elde etti.

 

FENER İLE ENKANIN ARDINDAN

Oldukça çekişmeli geçen yarışmalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletlerden birinci gün sonunda 100 metrede Furkan Ekinci üçüncü, 400 metrede Oğuzhan Benli ikinci, 2000 metrede Anıl Kalaycı üçüncü, 4x100 metre bayrak yarışında takım halinde ise ikinci olarak Fenerbahçe’nin ardından ilk günü ikinci olarak tamamladı. İkinci gün yapılan yarışmalarda da başarılı sonuçlar almaya devam eden Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler 400 metre engellide Ahmet Zeki Kodalak’la üçüncülük elde ederken, sırıkla atlamada Mustafa Berkay Gürmeriç ile de üçüncülük kazandı.

 

FİNAL MÜSABAKALARI KOCAELİ’DE

İkinci gün yapılan diğer yarışmalarda ise cirit atmada Cemil Özcan birinci olurken, üç adım atlamada Serkan Altun ikinci,  İsveç bayrak takım yarışmalarında ise takım halinde ikinci oldu. İkinci gün sonunda 253 puanla üçüncü olarak müsabakaları tamamlayan mavi beyazlılar bu sonuçlarla 29-30 Ağustos tarihlerinde Kocaeli’de yapılacak olan final kademesinde seyircisi önünde kürsü mücadelesi verecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817