Buz Hokeyciler Kocaeli’yi gezdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı kapsamında Balkan ülkelerinden gelen buz hokeyciler kenti tanıma fırsatı buldu. Şampiyona kapsamında gelen misafirler, Gez-Gör Kocaeli programı ile Kocaeli’deki tarihi ve kültürel mekânları gezdi.

 

BUZ HOKEYİ OYUNCULARI GEZDİ

Büyükşehir Belediyesi, Balkan ülkelerinden Kocaeli’ne gelen buz hokeycileri kenti daha yakından tanımalarını sağlamak amacı ile gezi düzenledi. Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Balkan Buz Hokeyi Birliği festival ve turnuvasına katılmak için Kocaeli’ne gelen sporcular ve antrenörleri ilk olarak Sekapark alanını golf arabaları ile gezerek buradaki kültürel mekânlarını görme fırsatı buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817