ÇAKIR, HALKIN İÇİNDEN GELİYORUM

AK Parti Körfez İlçe’den Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını 12 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de açıklayacak olan Ali Çakır, halktan birisinin de kazanabileceğini göstermek için yarışta var olduğunu söyledi.

Körfez İlçesi’nin tanınan ve sevilen işadamlarından ve Körfez Ticaret Odası’nın Meclis Üyelerinden olan Ali Çakır, uzun zamandır düşündüğünü ve gereken her kesle görüşüp onay aldıktan sonra karar verdiğini söyleyerek, ‘’Tüm çevrem ve kendilerine fikirlerini sorduğum herkes aday olmamı istedi. Halkın isteği ve onayı ile küçük resmin değil, büyük fotoğrafın içinde bir partili olarak kararımı verdim. Halkın arasından çıkan bir ismin de Belediye Başkanlığı’nı kazanabileceğini göstermek için aday adayı oldum. Küçük resimde AK Parti ilçe yönetimi ve belediye bulunuyor. Oysa büyük fotoğrafta partiye gönül veren geniş alandaki partililer yer alıyor. Ben,  AK Parti’nin ilçedeki kurucu üyelerinden birisiyim’’ dedi.

Ali Çakır, Belediye Başkanlığı’ndan bir beklentisi olmadığını, aday adaylık başvurusunu da her hangi bir pazarlık için yapmadığını sözlerine ekleyerek, ‘’Ben bu ilçede büyüdüm, yakınlarım da burada yaşıyor. Yeşillik içinde bir kentte yaşamak istiyorum. Kazandığım taktirde belediye olarak ne gerekiyorsa ilçeden temin edeceğim. Benim ilçe halkım kazanmalı, halkın içinden geliyorum ve halkın içinde olacağım. Başkanlıktan her hangi bir beklentim yok, hedefim yalnızca hizmet etmek. Zira kendime ait işlerim var ve yeterli, fakat yapılan hizmeti az buluyorum, eleştirmiyorum ama daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Aday adayı olarak her hangi pazarlık içine de girmem. Ya aday olarak çıkarım ya da açıklanan arkadaşımın yanında partimin zaferi için üye olarak çalışırım’’ dedi.

Ali Çakır, yarın saat 16.30’da kendisine ait olan Tütünçiftlik’te ki fırının önünde yaklaşık 400 kişi ile toplanıp AK Parti Körfez İlçe Teşkilat Binası’na gidecek ve açıklamasını yapacak. Bu sırada kalabalık grupla yürüyerek partiye gitmeyi planlayan Ali Çakır, böylece AK Parti’nin bu dönemdeki ilk aday adaylığını gövde gösterisi yaparak açıklayan ismi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817