Çalışmalar Doğan'ın takibinde
Acısu ve çevresindeki bölgede yapılan çalışmaları inceleyen ve son durum hakkında bilgi alan Başkan Doğan, “Acısu Parkı ve çevre yolları, Bakırcılar Sokağı başta olmak üzere tüm çevre modern ve estetik bir görünüme kavuşacak. Bu bölgede çok büyük bir çalışmaya imza atarak alt yapı çalışmalarını tamamladık. Tüm kurumlar aynı anda çalışmaya başladı ve uzun zamandır yaşanan sorunu ortadan kaldırdık” dedi.

PROJE ANITLARIN DENETIMINDE
Son günlerde ortaya atılan ve bölgedeki çalışmaların İzmit Belediyesi’nin keyfi uygulamaları olduğu şeklindeki söylentilerin gerçekleri yansıtmadığını ifade eden Doğan, projenin Anıtlar Kurulu’nun denetiminde ilerlediğini ve her metrekarede yapılan işlemin izinle gerçekleştirildiğini söyledi.

ELEŞTİRENLER UTANACAK
İzmit’in yararına yapılan her çalışmayı hiç zaman kaybetmeden eleştiren bir grubun olduğuna dikkat çeken Doğan, yapılan her güzel işi eleştirmelerine ve karalamaya çalışmalarına alıştık. Kültür Tepesi’nde, Gölkaypark’ta hep aynısını yaşadık. Şimdide benzer bir süreç işliyor. O zamanda dedim şimdi de söylüyorum bu eleştirileri yapanlar çalışmalar tamamlandığında söylediklerinden utanacaklar” dedi.

DÜKKANLAR VE EVLERDE GÜZELLEŞECEK
Acısu Bölgesi’nin şehre yakışır bir hale geleceğine dikkat çeken Doğan çevredeki bina ve iş yerlerinden de çevreye uyum sağlayacak yenileme çalışmaları yapmalarını isteyecek ve bu çalışmalara destek olacağız” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817