Cami İnşaatı Hızla Devam Ediyor

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Körfez Belediyesi tarafından ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde otobanın üst kısmında kalan bölgede yer alan cami inşaatı hızla devam ediyor. Sosyal donatılar, yeşil alan çalışmaları ve spor merkezleriyle birlikte yatırımların hızla devam ettiği Körfez’de halkın ihtiyaçlarına göre çeşitli projeler hayata geçiriliyor.

150 KİŞİ KAPASİTELİ

Geleneksel mimariye uygun olarak inşa edilen cami 150 kişi kapasiteli olacak. Gerek konumu gerekse mimarisiyle güzel bir görüntü oluşturacak Amasyalılar Caminin inşasından bölge halkı oldukça memnun. Taleplerini hayata geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkürlerini sunan bölge halkı, “Konum itibariyle otoban üstünde kalan mahallemize camiler ve kuran kursları oldukça uzak. Başkanımıza böyle talebimiz olduğunu ifade etmiştik. Kendiside bu isteğimizi yerine getirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817