CAMİDEN SAKAL'I ŞERİF ÇALDILAR

Ramazan ayında her akşam başka bir camide sergilenen Sakal-ı Şerif ayın 15'inde ilk olarak İzmit'in merkezinde bulunan Yeni Cuma Camii'nde sergilenmişti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sakal-ı Şerif 21 Haziran Salı günü (dün) Değirmendere Yalı Camii'nde sergileniyordu. Camiye gece geç saatlerde gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kutsal emaneti çaldı. Kocaeli Emniyeti olayla ilgili teyakkuza geçti. 

Yalı Cami Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Öztok,  "Burası 100 yıllık tarihi bir cami. Kadınlar namaz kılmaya geldiğinde fark edildi. Kadınlar cami imamına haber verdi. Daha sonra da polise haber verildi. Bizler çok şaşkın bir haldeyiz, böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyoruz" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817