CANER GÖÇMEZ’DEN ÖRNEK UYGULAMA
 Caner Göçmez, ‘’Akıllı ilaç kullanımı’’ konu başlıklı olarak bir kompozisyon yarışması düzenledi. Bunu Milli Eğitim’den aldığı izinle, Körfez Fatih İlkokulu’nda, 4. Sınıflarda düzenledi. Okul Müdürü Atila Öztürk’ün de desteği ile 4-A ve 4-B sınıflarından 23 öğrenci konu ile ilgili kompozisyon yazdı. Bu yazılan kompozisyonları telsi alan Caner Göçmez, yaptığı değerlendirme ile ilk 3 sırayı belirledi ve önceki gün yapılan törenle de okulda ödüllerini verdi.

Yapılan değerlendirme sonrasında, 4-B sınıfından İbrahim Emre Erdem ‘’Akıllı kedi’’ başlıklı yazısı ile birinci seçildi. Aynı sınıftan Merve Kaya ikinci, 4-A sınıfından da Mertalp Ovalı üçüncü seçildi. Öğrencilere ödülleri okul girişli sırasında Caner Göçmez tarafından verildi. Caner Göçmez, bu etkinliği hem ilaç kullanımına dikkat çekmek, hem de çocukları araştırmacılığa teşvik etmek amacıyla düzenlediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817