ÇANKAYA : "ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ KABADAYILIK YAPIYOR..!"

Bugün saat 14.30’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yapan İbrahim Çankaya, olay günü Belediye Başkanı İsmail Baran’la görüşmek istediğini, bu amacına ulaşamadığı gibi görevli sekreterden  güleryüz göremeyince ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban'ın kabadayıvari tavırları çok zoruna gittiği için eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Çankaya, Başkan İsmail Baran’ın iyiliklerini gördüğünü, yaptığı hareketin yanlış olduğunu bildiğini ve belediye başkanına yönelik olmadığını söyleyerek, “Görüşmek için yalvardım olmadı, bununla birlikte yüzlerinin sadakası olan gülümsemeyi de esirgeyen görevliler benim moralimi bozunca kendimi kaybettim Belediyede ses mermisi sıktım ve binaya ön kapıdan girdim. Güvenlik görevlilerinin bunda suçu yok, ben belediye personeli olduğum için şüphelenmediler. Bu olaydan sonra iş akdim feshedildi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817