Cebeci’de denizin dibi de tertemiz
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mavi Bayrak etkinlikleri kapsamında Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda İtfaiye Daire Başkanlığı KOSKEM tarafından “deniz dibi araştırması” gerçekleştirildi. KOSKEM’den iki dalgıcın yaptığı 6 metre derinlikteki dalışta denizde atık maddeye rastlanmadı.

 

TEDBİRİ ELDEN BIKAKMIYOR

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından koordine edilen ve Türkiye temsilciliği Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Mavi Bayrak almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı ve Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda Büyükşehir’in kontrol ve temizleme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir, mevcut Mavi Bayraklı sahilleri korumak ve sayılarını arttırmak için tedbiri elden bırakmıyor.

 

ATIK MADDE YOK

Bu kapsamda Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kontrolünde Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda İtfaiye Daire Başkanlığı Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) tarafından dalış gerçekleştirildi. İki dalgıcın denizin 6 metre derinliğine yaptığı dalışta, dip pisliğine ve atık maddeye rastlanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817