CEPHANELİK TESİSLERİ TÜRK SPORUNUN EMRİNDE
 İzmit Belediyesi Cephanelik Spor Tesisleri, Türk sporuna hizmet etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile yapılan ve bir ilçe belediyesinin en büyük yatırımlarından biri olan Cephanelik Spor Tesisleri, milli takıma ve birçok branşta spor kulübüne ev sahipliği yapıyor. Her yıl binlerce sporcunun yararlandığı tesislerden Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun (BESYO) bir projesi olan Çocuk Üniversitesi Yaz Spor Eğitimi Kampı öğrencileri de yararlanıyor.

 

SPORCULAR MEMNUN

Bu sene sekizincisi gerçekleştirilen Çocuk Üniversitesi Yaz Spor Eğitimi Kampına katılan ve aralarında milli takım oyuncularının da yer aldığı eskrimciler, Cephanelik tesissilerinde neşe içinde çalışmalarına devam ediyor. Eskrim hocası Ahmet Erim, Çocuk Üniversitesi Yaz Spor Eğitimi Kampına destekleri için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederek “Mükemmel bir ortamda çalışmalarımızı sürütüyoruz. Böyle bir ortamda çalışıp ta başarılı olmamak mümkün değil” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817