CHP Akar’la esnaf ziyaretinde
 CHP Körfez’de seçimler yaklaşırken faaliyetler de hızlandı. Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’la birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan CHP Körfez yönetimi, bir yandan da gelen ziyaretçileri ağırlayıp ilçenin problemlerini listeliyor.

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Fortacı ve yönetim kurulu ile birlikte, Milletvekili Haydar Akar’ı da alarak ilçe esnafının sorunlarını dinlediler. Esnaf ziyaretleri sırasında ekonomiden memnun olunmadığı ve vatandaşların gelecekten endişeli oldukları gözlendi. Esnafın anlattığı sorunları tek tek not eden Akar, mecliste gündeme getireceğini ve Körfez esnafının sesi olacağını söyledi.

İlçe Başkanı Tuğman Kayalı’da iletilen sorunları not alarak, giderme yönünde çalışacaklarını ve meclis üyeleri vasıtasıyla yetkili makamlara ulaştıracaklarını söyledi.

Bu arada, CHP Körfez yönetimi bir yandan da gelen ziyaretçileri ağırlamaya devam etti. Körfez Kırıkkaleliler derneği yönetimi partiyi ziyaret ederek çalışmaları hakkında sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817