CHP KÖRFEZ İLÇE GENÇLİK'E MERT ERDOĞAN ADAY

Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Mert Erdoğan, yeni dönem için de aday olduğunu belirterek, partinin oylarını arttıracak çalışmalarda yer alacaklarını söyledi.

Mert Erdoğan adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘’ Değerli Genç Yoldaşlarım, Kıymetli büyüklerim; Gençlik örgütümüzün bir neferi olarak 2011 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş emekçi genç yoldaşlarımızla birlikte mücadele etmiş, birçok alanda partimize hizmet etmiş olmaktan büyük onur ve şeref duymaktayım.
Körfez Gençlik Kollarına başkan olarak atandığımda, önümüzde kocaman bir referandum vardı. Göreve geldiğim andan itibaren genç yoldaşlarımın da desteğiyle ‘’HAYIR’’ bileşenleriyle ortak mücadele ederek Körfezimiz de ‘’HAYIR’’ oyunu yükseltmiş, yerel iktidarın zor olmadığını planlı, azimli ve doğru çalışmayla bunu başarabileceğimizi görmüş olduk. Yerelde iktidarda belediyeyi alarak partimizin bayrağını Körfez de dalgalandırmak için; 16 Aralık’ta yapılacak Gençlik Kolları Körfez İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu değerli genç yoldaşlarımın bilgisine sunarım. Bencil olmayan ‘’BİZ’’ olma yolunda, ötekisi olmayan bir Körfez yaratmak için, iktidarın biz Cumhuriyet Gençleriyle geleceğine inancımla mücadelemize devam edeceğimizi bildirim’’ dedi.

Mert Erdoğan: Aslen Artvinli, 1993 İzmit doğumlu. Rafineri ve Petro Kimya Mezunu. 2011 yılından itibaren CHP üyesi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817