CHP’li Profesör Başar’ın nezaketi
 CHP Körfez Prof. Dr. Reşat Başar,  Körfez’de Adalet ve Kalkınma Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı olarak açıklanan İsmail Baran’ı  Seçim koordinasyon merkezi’nde ziyaret edip ederek kutladı. Başar’a CHP ilçe Başkanı Mehmet Miroğlu da eşlik etti.

 

Adalet ve Kalkınma Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, rakibi  Prof.Dr. Reşat Başar'ın  ilk ziyaret eden kişi olması nedeniyle hem  çok şaşırdığını hem de mutlu olduğunu ifade etti.  Başar’ı samimi bir şekilde karşılayan nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Baran’ı kutlayan Prof.Dr.Reşat Başar, seçim propaganda sürecinde düzeyli bir yaklaşım içinde olmaya devam edeceklerini, projelerle halkın karşısına çıktıklarını, tüm rakiplerinin de aynı şekilde hareket etmesini arzu ettiklerini,  seviyeli bir rekabet, nitelikli bir siyaset yürütülmesi gerektiğine inandığını vurguladı.  Başar,”Sokakta birbirimizin yüzüne bakıp, elimizi sıkabilmeliyiz. Olmamız gerektiğini düşünüyorum”dedi.

 

AKP adayı Baran da aynı düşünceler içinde olduklarını ifade ederek, seviyeden asla ayrılmayacaklarını,vurgulayıp Başar’a, başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817