Çiçekli ve İYİ Partililer  Hürriyet’i Yalnız Bırakmadı

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İzmit’te Kültür Sanat sezonu başlıyor” isimli programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, KASKF Başkanı Murat Aydın katıldı.

ÇİÇEKLİ DE KATILDI

Öte yandan gerçekleştirilen bu özel etkinliğe İYİ Partililer de büyük ilgi gösterdi. İYİ Parti İl Başkan Yardımcılarından olan ve parti içinde yaptığı çalışmalarla öne çıkan, teşkilat bütünlüğünün sağlanmasında büyük emekleri bulunan Güner Çiçekli ile İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve kalabalık bir partili grup da etkinlikte yer aldı.

BAŞARILI BİR ORGANİZASYON

Başarılı bir programın yapıldığını söyleyerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik eden İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, “İzmit Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürlüğü tarafından organize edilen 2021 yılı İzmit’te kültür ve sanat tanıtım programına İl Başkan Vekilimiz Ayşegül Babacan ve Türk Dünyası ve Dış Türklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Yasemin Met ile birlikte katılım sağladık. İzmit Belediyemize bu güzel organizasyon ve tanıtım için teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817