ÇITIR’DA YEMEK, DOYGUN’DA KAHVE KEYFİ
 Körfez’de, rahat, huzur dolu bir ortamda, damak tadına ve göze hitap edebilen işletmeler çok az. Bunlardan biri Körfez AVM Center içinde yer alan Çıtır Usta ve Doygun Fırın Cafe. Güzel bir gün geçirmek ve ailesiyle, arkadaşlarıyla huzur dolu ortamda yemek yemek, kahvaltı yapmak ve keyif kahvesi yudumlamak isteyen her kesin uğraması gereken iki adres.

Uzun yıllardır ilçe halkına ve gelen konuklara hizmet veren Çıtır Usta, kebap, ızgara, lahmacun ve pide çeşitleriyle, işinin uzmanı fırın ve ızgara ustası Mehmet Zerenoğlu’nun hazırlayıp sunduğu lezzetle damak tadına önem veren müşterileri bekliyor. Körfez AVM Center’in üst katında sinema salonları girişlinde yer alan, kalabalık gurupların da rahatlıkla ağırlanabildiği Çıtır Usta’da, her damak tadına uyan ızgara ve kebap çeşitleri sunulurken, müşteriler yemeklerini terasta manzara keyfi yaşayarak ta yiyebiliyorlar. Körfez AVM Center’e gelen her müşterinin uğrak yeri olan Çıtır Usta’da, memnuniyet ön planda tutularak, Adana, Tavuk şiş ve köfte menülerinde kampanyalar da düzenleniyor.

Damak tadına hitap eden bir diğer lezzet durağı da yine Körfez AVM Center’de girişte yer alan Doygun Fırın Cafe. Alışveriş, boş vakti değerlendirme ve sinema keyfi için gelen müşteriler, burada zengin kahvaltı tabağıyla kahvaltı yapıp, pasta, poaça, tost, pizza ve hamburger çeşitleriyle de ara yemek keyfi yaşıyorlar. Doygun Fırın Cafe’de, kuş lokumları eşliğinde kahve keyfini manzara eşliğinde yaşamak isteyen müşteriler de keyif dolu saatlerini burada geçirebiliyorlar.

Körfez AVM Center yönetimi, ilçe halkının alışveriş ve eğlence keyfini aynı adreste bulabilecekleri tek yer olan ve bir çok markayı barındıran iş merkezine tüm halkı davet ediyorlar. Giyim, gıda ve ev malzemeleri için alışverişe gelen müşterilerin, yemek yiyip, sinema keyfi yapabilecekleri, çocuklarını eğlendirebilecekleri, manzara dolu bir ortamda keyif yapabilecekleri tek adres olan Körfez AVM her geçen gün artan ilgiyle odak noktası olmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817