Civelek : Askeri vesayetten kurtulduk, şimdi sıra Yargı vesayetinde
 İl  Başkanı Mahmut Civelek konuşmasında Padişah Abdülhamit’in tahttan indirilişini anlatarak, ‘’Recep Tayyip Erdoğan inmeyecektir. Onların boyunu sandıkta hep beraber göreceğiz. Operasyonlardan önce açıklamalar yapıldı ve bir imparatorluğun çöküşünü hep beraber göreceğiz dediler. Halen Osmanlı’nın devamı olarak görülmek bize gurur verir. Bu operasyonlar hikaye, ikinci dalga da başsavcı dosyayı almadı ve savcı boşa çıkartıldı. Askeri vesayetten kurtulduk, şimdi sıra yargı vesayetinden kurtulmakta. Recep Tayyip Erdoğan düşerse  bizden medet uman Filistin, Suriye, Mısır’da zorda kalacak, kim bunlara van munit diyecek. İttifakın tırlarına baskın yaptılar, velevki bu araçlarda silah var, ne yapacaksınız. Siz işinize bakın, devlet yaptığı her işi anlatacak değil ya, devlet işini yapar. Biz bu şarkı bitmez demiştik, biz bitti demeden de bitmeyecektir’’ dedi.

 

Civelek, önümüzdeki Mevlit Kandili’ni hatırlattığı konuşmasında da, ‘’Her bir aday adayı ilçede 3 eve gitse ve eli boş veya dolu fakir ailelerin kapısını çalsa 300’ün üzerinde ev olur. Pazartesi günü özellikle raporlara bakacağım, gençlerden en az 90 ev ziyareti bekliyorum. Ankara’ya yeni bakanımız Fikri Işık’ı ziyarete gittim ve döner dönmez buraya geldim. Bu günlerde hangi aday adayını bir iş için arasam kalbi duracak gibi oluyor.Aday arkadaşımız henüz belli değil, ama bu açıklama yapılınca diğer 10 aday adayının seçilen kişiyi arayıp birlikte çalışmaya hazır olduğunu söylemesini istiyorum. Göklerden gelen kısmet kime ait olursa o arkadaşımız aday olacaktır, şu anda bundan daha önemli sorunlarımız var’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817