CİVELEK BU KEZ KÖRFEZ'DEYDİ

AK Parti’nin görev yapmış en başarılı il başkanlarından biri olarak gösterilen, özellikle o dönemki yerel seçim sürecinde düzenlenen ve Kocaeli siyaset tarihi anlamında bir rekor olarak geçen 136 bin kişilik miting ile dikkat çeken Mahmut Civelek, son dönemde yaptığı ilçe ziyaretleri kapsamında dün Körfez ilçede çeşitli temaslarda bulundu.

ALLAK İLE BULUŞTU

Körfez’de birçok ziyarette bulunan ve önemli temaslarda bulunan AK Parti’nin eski il başkanlarından Mahmut Civelek, Körfezli iş insanlarından olan KOTSİAD’ın kurucu başkanı Mehmet Allak’ın konuğu oldu. Civelek, “Ağrı’nın beyaz balının tadı Ağrılıların muhabbetlerine yansıyor. Ağrılı iş insanı Mehmet Allak ağabeyimizin ve arkadaşlarının muhabbetlerine ortağız bu akşam” dedi.

KALABALIK HEYET

Bu arada Mahmut Civelek’in Mehmet Allak’a konuk olduğu özel buluşma sırasında Körfezli tanınmış iş insanlarından ve siyaset simalarından Ali Çakır, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı ve Körfez Ticaret Odası eski yönetim kurulu üyelerinden Sedat Zımba da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817