CİVELEK GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
 Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gaziler, Ay Yıldızlı bayrağı gönderde hür ve onurlu dalgalandırabilmek için, canlarını hiçe sayarak, şehitlerle omuz omuza çarpışmış ve vatanının bütünlüğü ve bekasına göz dikenlere, bu milletin gerektiğinde her ferdi ile şehadet şerbetini içmeye hazır birer kahraman olabileceğini ispatlamış mübarek şahsiyetlerdir, dedi.

 

Civelek, hem fert hem de Ak Parti camiası olarak çok iyi, biliyoruz ki mübarek şehitler ve onların silah arkadaşı gaziler olmasaydı, bu topraklarda bugün, böyle rahat ve huzurlu yaşanılmazdı, diyerek Çanakkale ruhunu yaşatmak, Dumlupınar ruhunu diri tutmak için çırpınan vatan evlatları olarak, Gazilik mertebesinin yüceliğini bildiklerini ifade etti.

 

Bizler, bu vatanın şehitlerin mübarek kanları ve gazilerin fedakarlıkları sayesinde birlik ve beraberlik içinde yaşayabildiğini bir an dahi unutmadan, barış ve huzur içinde yaşayabilmek için, kardeşi kardeşe kırdıran, çeşitli oyun ve hilelerle milleti birbirine düşman eden şer odakları ile amansız bir sivil savaş veriyoruz. Vatanı parçalayarak sorunları çözmeyi düşünecek kadar basiretsiz ve şuursuz vatanseverler de bu topraklar için tehlike arz etmektedir, Civelek, Eğer birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu için mücadele verirsek Türklüğün en büyük zaferlerinden biri kazanılmış olunacağını vurguladı.

 

Hükümet olarak, Gazilere şehitlerin emaneti gibi baktıklarını, belirten Civelek,

Cumhuriyetin teminatı ve temel taşları olan Gazilere ellerinden geldiklerini yaptıklarını, haklarını konusunda ve daha rahat yaşam sürmeleri için mücadel verdiklerine değinerek Ülkenin ve milletin başarısı için dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyorum,dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817