CİVELEK : SEÇİM ÜSTÜ BÖYLE İTHAMLAR OLUR

DİLOVASI’NA YENİ YÖNETİM

Basın toplantısından önce Dilovası’nın yeni ilçe başkanı Osman Akbulut’a yetki belgesi verildi. 1972 Sivas doğumlu olan Akbulut, yönetimini oluşturmak için kolları sıvadı. Civelet, yetki belgesini verirken yaptığı konuşmada, “Bizim en büyük farklılığımız, kardeşliğimizdir. Tüm teşkilatların belediye başkanı ve aday adayları, birlik ve beraberliğimizin göstergesidir” dedi.

GÖNÜL BAKAN OLUR MU?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in memleketi Gaziantep’te büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmesinin ardından bu bakanlığa Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’ün getirilebileceği konusundaki soruya cevap veren Mahmut Civelek, “Gönlümüzden geçen kişi Sibel Hanımdır. Ama buna karar verecek olan da Başbakanımızdır. Bize düşen, Sibel Gönül için dua etmektir. İnşallah ilimizden iki bakan olur” diye konuştu.

AYAZ’IN DOSYASI

Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hakkındaki şikayet dosyası ve müfettiş incelemesi konusunda AKP İl Başkanı Mahmut Civelek şu yorumu yaptı: “Başiskeleyle ilgili şikayeti 4 gün inceledim. Dosya bize de geldi. Çok kalın bir dosya. Dosyadaki evrakların üçte biri belediye başkanının söz verip de yapmadıklarıyla ilgili. Savcılıklı ilgili bir durum yok. Müfettişler daha ziyade BİAŞ şirketiyle ilgili şikayeti değerlendirmiş.”

KÖŞKER’İN KASETİ

Öte yandan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve bazı aday adaylarının ellerinde kaseti olduğunu iddia eden bazı kişilerin tehditte bulunduğu konusunu da değerlendiren Mahmut Civelek, “Birçok yerde belediye başkanlarıyla ilgili böyle ithamlarda bulunuluyor. Bu yapılanları doğru bulmuyoruz” ifadesini kullandı, ayrıntıya girmedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817