Civelek, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert’i Ağırladı
 Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert ve Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan YılmazAk Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’i makamında ziyaret Etti. TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, gerçekleştirdiğimiz birçok programa davetimizi kırmadan katılan ve her zamandestekleyen İl Başkanımıza makamında nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Sert, genel gündem hakkında sohbet ettiklerini belirterek, İl başkanı Mahmut Civelek’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Civelek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkemizin kalkınmasına ön ayak olan her kurum ve kuruluşa destek vereceklerini ve özel sektörün önünü açmanın yatırıma ve hedeflere ulaşmada öncülük edeceğini belirterek “TÜMSİAD’a hayırlı ve faydalı hizmetler yapmak nasip olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817