ÇOK ÇALIŞMA SÖZÜALIP, ZAFER SÖZÜ VERDİLER

 

27 mart Belediye başkan adaylığı seçiminden CHP adayI olarak çıkan  Sirmen, bir taraftan halk toplantıları ve vatandaşlarla buluşmalara devam ederken, diğer taraftan da teşekkür ziyaretlerine son surat devam ediyor.  Sirmen, bir günde peşpeşe dört ziyaret gerçekleştirerek, hem moral verdi hem moral depoladı. Sirmen’e İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve aday adayları da eşlik etti.

 

ADAY ADAYLARI DA KATILIYOR

İzmit Belediye başkan adayı Sefa Sirmen, ilçe başkanı Selman Yıldırım, İl Kadın kolları başkanı Sevim Özen, aday adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Hakan Tanta, Aysun Erenkaya Özcan, İzmit belediye meclis üyesi Gülümser Ayhan, eski ilçe başkanı Alparslan Seymen ve parti yöneticileriyle birlikte  Alikahya, Yuvam Akarca, Yahyakaptan ve Yeşilova’da ziyaretlerde bulundu. Sirmen ve Yıldırım, çok çalışma, tempoyu artırma ve 30 mart seçimlerinde zafer sözü verdiler.

 

İLK DURAK ALİKAHYA

Sirmen ve beraberindekiler ilk olarak Alikahya’da manavın kahvesinde partililer ve vatandaşlarla buluştu. Sirmen’e büyük bir ilginin olduğu toplantıda konuşan CHP ilçe başkanı Selman Yıldırım, artık önseçim yarışının geride kaldığını, şimdi kent için, İzmit’in geleceği için büyük bir yarışın başladığını, tüm partililerden ve vatandaşlardan destek beklediklerini, çalışmalara aktif olarak katılmalarını istediğini dile getirdi.

Sirmen ise, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada, hem destekleri için teşekkür etti, hem de iktidar müjdesi verdi.

 

NE PROJE VAR NE VİZYON

 

Sirmen ve CHP ekibinin ikinci durağı Yuvam akarca’da bir kahvehane oldu. Burada da partililere seslenen Sirmen, Geçmişte yüzde 47 civarında oy aldıklarını, şimdi İse daha fazla oyu alacaklarına inandıklarını, çünkü hem hükümet hem Büyükşehir hem de İzmit belediyesi imkanlarına rağmen ciddi projelere imza atılamadığını, kısıtlı olanaklarla kendilerinin yaptığı projelerle kentin yönetildiğini, oysa yeni projelere ihtiyaç olduğunu vurguladı.

 

İZMİT’E LAYIK OLANI VERECEĞİZ

 

İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “İzmit halkı yeni ve büyük projeler görmeye alışık. Bu yüzden, mahalle gezilerinde bizi özlediğini anlıyoruz. Ayrımsız hizmet, herkesle iyi diyalog istiyorlar. Yine Kocaelispor eski günlerine kavuşmak istiyor.  İşte bunun için görev kabul ederek yola çıktık. Aday adayı arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. 30 Mart’ta Kocaeli’de yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu.

 

YUVAM AKARCA’YA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Konuşmasında kendisine eşlik eden İzmit Belediye Başkan Aday adayları Fatma Kaplan Hürriyet,  Hakan Tanta ve Aysun Erenkaya Özcan’a teşekkür eden Sirmen, Yuvam akarca gezisi sırasında sert eleştirilerde bulundu.

Sirmen, “Yeşil alanları imara açarak Yuv am Akarcayı adeta bitirdiler. 10 yıldır bu bölgeye uğramayan ve cezalandıranlara gereken dersi vereceğinize inanıyorum. Göreve geldiğimizde Yuvam Akarca’yı eskisinden daha güzel görünüme kazandıracağız” dedi.

Sirmen’in üçüncü durağı Yahyakaptan Prestij Cafe ve son olarak da Yeşilova  CHP irtibat bürosonu ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817