ÇOKAN, ASIRLIK ÇINARDAN ESKİ TÜRKİYE'Yİ DİNLEDİ
 Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin hazırladığı programlara katılmak üzere Kartepe'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Halit Çokan,  Köseköy mahallesinin sevilen simalarından 90 yaşında ki Emine Aydınlıyı evinde ziyarette bulundu Kartepe’de yaşlı vatandaşları ziyaret eden heyet Emine Aydınlı ile bir süre sohbet etti. Aydınlı, gençlik yıllarında Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı günleri anlattı.

 

ŞİMDİ HERŞEY GÜZEL

"Bu zamanlar da olaydık ebedi yaşlanmazdık" diyen 90 yaşındaki Emine Aydınlı, eskiden yaşadıkları zor ve sıkıntılı günleri anlattı. Aydınlı, " Rahatça dolaşamıyorduk. Yemek için ekmek bulamadığımız günleri yaşadık. Yeşillik toplar ancak basıp da yiyecek tuz bulamazdık. Baskı vardı her yanda. Şimdi ki bolluk bundan 30-40 yıl öncesinde yoktu.  Huzurumuz yoktu eskiden. Şimdi her şey güzel. Bu zamanlar da olaydık ebedi yaşlanmazdık. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

 

BAYANLARDAN DESTEK İSTEDİ

Seçim çalışmalarını Köseköy Mahallesinde devam ettiren Çokan, programını Köseköylü bayanlarla toplantıda bir araya gelerek devam ettirdi.  Yeni Anayasanın gerekliliklerini  anlatan ve bayanlardan destek talebinde bulunan Çokan, " Ülkemizin istikbali ve istikrarı için sizlerden destek istiyorum" dedi.

 

YENİ ANAYASA TÜRKİYE'NİN KAZANIMLARINI KORUYACAK

Ak Parti'nin sözlerinin arkasında durduğunu belirten Çokan, " Bizler meydanlarda ne söylediysek  gerçekleştirdik.  Çünkü, Milletin derdi ile dertlenen bir kadromuz var. Hizmetlerimiz Milletimiz tarafından takdirle karşılanmakta. İnşallah sizlerden aldığımız yeni ve daha güçlü destekle hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Yeni Anayasa Ülkemizin kazanımlarını koruyacaktır. Bu nedenle her birimizin bunu önemsemesi  ve bu gerekliliği herkese anlatmalıdır. Ülkemizin istikrarı ve istikbali için bunu bir görev olarak görmeliyiz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817