ÇOKAN: LİDERLİK YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK
 İl Yöneticisi Halil Yılmaz, İlçe Yöneticisi Ertuğrul Yavuz ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü’nün yer aldığı programda vatandaşlarla sohbet eden Çokan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı, kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Çokan açıklamalarında, ülkenin istikrarı için 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

‘MİLLET BERTARAF EDECEK’

Çokan, “Önemli olan Ak Parti. Derdimiz Ülkemizin daha müreffeh günlere ulaşmasıdırTürkiye, sağlanan istikrar ve güven ortamında ve güçlenen ekonomisi ile bölgede lider olma yolunda ki ilerleyişine hızla devam etmektedir. Bunu ilerleyişi engellemek isteyen iç ve dış mihraklara karşı ülkemizde ki istikrar devam etmeli. Ak Parti aleyhine yapılmak istenen algı operasyonlarını inanıyorum ki bu seçimlerde Milletimiz yeniden bertaraf edecektir” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817