DAĞDEVİREN; "ORTAK ADAY OLMAZSA İSTİFA EDERİZ"

Her iki parti de ittifak görüşmeleri gölgesinde kendi adaylarını ve meclis üyesi listelerini yaparken Genel Başkan Meral Akşener tarafından Salih Şirin’in Körfez Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından tartışmalar da başladı.

CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, ortak olarak görüşme sonrasında kendilerinin de kabul edeceği bir aday olmazsa, ya da ortak aday kendilerinden çıkmazsa yönetim olarak istifa kararı alacaklarını söyledi.

Dağdeviren, ittifaka karşı olmadıklarını ama ortak adayın kendileri tarafından da kabul edilecek kişi olması gerektiğini, kendilerine  danışılmadan açıklanan adayı yönetim ve tabanın kabul etmeyeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yarımcalı 5 yıl önce

senden ilçe başkanı olmaz körfez ve kandıra hariç heryerde chp aday çıkardı iyi partiyemi sordu herkez bunlardan kurtulmak için elele çalışıyor size bak

banner2817