banner2752
banner2750
banner2776

Darıca Sahili Eser Eyüboğlu İle Şenlendi

 

 

 

TRT’nin sevilen dizi Gönül Dağı’ndaki ‘Selami Ferses’ rolü ve seslendirdiği parçalarla vatandaşların gönlünde taht kuran oyuncu ve sanatçı Eser Eyüboğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kılavuz Akademi Lise Yaz Etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla Darıca’da buluştu. Darıca Şehit Cevher Dudayev Sahil Parkı’ndaki amfi ve gösteri merkezinde gerçekleşen ve sevilen sanatçının birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere, Akademi Lise öğrencileri ile aileleri ve Darıcalılar büyük ilgi gösterdi.

 

BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK “HER ŞEY SİZİN MUTLULUĞUNUZ İÇİN”

Darıca’ya dizi çekimleri ve diğer etkinlikler için pek çok kez geldiğini belirten Sanatçı Eser Eyüboğlu, Darıca’yı yakından tanıdığını ve bu akşam ki konser ile vatandaşlarla buluşmaya vesile olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Genç ve yetişkin birçok vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği konsere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ve protokolde katıldı. Sanatçı Eyüboğlu’na çiçek takdim eden Başkan Vekili Çakmak, “Böyle güzel bir etkinlikte sizlerle bir arada olmak gerçekten çok güzel ve Eser kardeşim ve ekibini yürekten teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’ın sizlere selamlarını iletiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Akademi Liselerde yaklaşık olarak 10 bin öğrencimize burslar, seminerler, üniversiteye hazırlık programları ve sanat etkinlikleri ile ciddi mana da katkı sağlıyoruz. Tüm bunlar sizin mutluluğunuz için” dedi. 

 

HEM DUYGULU HEMDE NEŞELİ DAKİKALAR YAŞANDI

Pandemi dönemi sonrasında vatandaşların sosyal yaşamına kültürel ve sanatsal etkinliklerle katkıda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Darıca Eser Eyüboğlu konserinde hem duygulu hem de neşeli dakikalar yaşandı. Ünlü sanatçı türkü ve şarkılardan oluşan bir çok eseri öğrenciler ile aileleri ve Darıcalılar için seslendirdi. Eyüboğlu şarkı ve türküler arasında vatandaşlarla anlamlı diyaloglar kurdu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680