D.dere spor Voleybol takımı Maçı kazanmayı hak etti

Değirmendere spor : Gülşah Şekeröz (Kaptan), Perin Danacı (Pasör), Gülşah Çelikağ, Gizem Öğüt, Burçin Geyik, Ceyda Öner, Damla Tilki (Libero)

Yedekler: Ayşe Zeynep Demirci, Selen Peyniryemez, Seda Ağırbay, Buse Atayayardımcı, Ceren Demiralay

İnegöl Gençlik spor: Neslişah Hitit, Selma Güneş, Zeynep Karaca, Meltem Fırat, Selinay Canan, Sümeyye Taşkın, Ayşe Solmaz

Yedekler:  Ecem Baytimur, Elif Derioğlu, Fatoş Fener, Nur Tektaş

 

 

Maça iyi bir başlangıç yapan Değirmendere spor 1. sette ilk teknik molaya 2-8, ikinci teknik molaya 10-16 önde girerek seti de 16-25 kazandı. 2. sette karşılıklı hatalarla başlayan mücadelede ilk teknik molaya 6-8, ikinci teknik molaya 13-16 Değirmendere spor önde girdi. 2. set sonuna ağırlığını koyan Değirmendere spor seti de 19-25 kazandı. 3. sette de Değirmendere spor üstünlüğünü koruyarak seti 20-25 maçı da 0-3 kazanmasını bildi. Maçtan sonra Değirmendere spor 2. başkanı Seyhan Serttürk ve Voleybol Şube sorumlusu Övünç Yılmaz sporcuları ve antrenör Serkan Yüksel'i tebrik etti.

Değirmendere spor bu sonuçla 5. haftada 4 galibiyetini almış oldu. TVF Bayanlar 3. Lig B Grubu 6. haftada Değirmendere spor, önemli rakibi Sakarya Hendek spor ile mücadele edecek.

09 Aralık 2012 Pazar günü saat 14:00'te başlayacak mücadele Gölcük 17 Ağustos Spor Salonunda oynanacak.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817