Defalarca Tutanak Yemiş.!

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE

İSKANSIZ, RUHSATSIZ İŞYERİ SENE 2021.!

Körfez ilçede yaptığımız haberlerle gündeme gelen CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun’un sahibi olduğu Uygunlar Ticaret isimli iş yerinin iskansız ve ruhsatsız olması nedeniyle başlayan tartışmalar sürüyor. Uygun’un iş yerinin kiralanan bir arazi üzerine prefabrik olarak yapıldığı, belediyeden herhangi bir izin almadan kaldırım işgaline sebep olduğu, ayrıca iş yerinin hemen yanında bulunan Körfez Belediyesi’nin 18 metrekarelik arazisini de izinsiz olarak iş yerine dahil ettiğini yazmıştık.

DEFALARCA TUTANAK YEMİŞ.!

Gündeme getirdiğimiz bu konuda daha önce de Körfez Belediyesi Zabıtası tarafından Erkan Uygun’a ve iş yerine söz konusu kaldırım işgali ve belediyenin mülküne çökülmesi sebebiyle defalarca uyarıda bulunduğu, hatta tutanak tutulduğu belirtilmişti. Fakat buna rağmen yapılan yasal işlemin yalnızca tutanakla sınırlı kaldığı, söz konusu meclis üyesi hakkında herhangi bir yasal yaptırım uygulamasına gidilmediği öğrenildi.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR.!

Haberlerimizin ardından Körfez ilçede oluşan genel beklenti CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun’un sebep olduğu kaldırım işgalinin önüne geçilmesi, aynı zamanda Körfez Belediyesi mülkünde bulunan 18 metrekarelik yerdeki yapının işgaliyesine son verilmesi şeklindeydi. Fakat geçen zaman içinde belediye yönetimi tarafından bu yönde bir adım atılmaması ise hayal kırıklığına sebep oldu.

GARİBAN ESNAFA UYGULANAN KANUN

ERKAN UYGUN’A NEDEN UYGULANMIYOR?

Şu ana kadar belediye yönetiminin de konu hakkında herhangi bir adım atmaması ise Körfez kamuoyunda beklenmeyen tepkilerin gelişmesine sebep oldu.

GARİBANIN TEKİ OLAYDI DÜKKANI BAŞINA GEÇMİŞTİ.!

Körfezli vatandaşlar “Meclis üyesi olmasaydı garibanın biri olsaydı çokdan yıkılırdı. Anlaşılan o ki Körfez Belediyesi herhangi bir işlem ve uygulama yapmak istemiyor. "Demek ki bu meclis üyesine kanun nizam geçmiyor, belediye de kanunu uygulamıyor. Bu meclis üyesinden çekiniliyor mu?" diyerek tepkilerini dile getiriyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817