Derince Belediyesi öğrencilerin yanında
 Derince Belediyesi

öğrencilerin yanında

 

Derince Belediyesi tarafından ilçe genelinde eğitim gören lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen sanat ve kültür gezileri yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte başladı

 

İlk duraklar Bienali ve Rumeli Hisarı

Öğrencilere yönelik gerek eğitim gerekse kültür, sanat dallarında birçok proje gerçekleştiren Derince Belediyesi yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte çeşitli aktiviteler düzenlemeye başladı. Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen gezinin ilk durakları 13'üncü Uluslar arası İstanbul Bienali ve Rumeli Hisarı Kalesi oldu.

 

Diğer okullarla devam edecek

Uluslar arası sergilerdeki birçok eseri, öğrencilere yerinde gezdirerek onlara farklı bir sanatsal ve kültürel bakış açısı kazandırmayı hedefleyen proje kapsamında yapılan çalışmalar ilçedeki diğer okullarla devam edecek. İstanbul’a düzenlenen etkinlikten son derece memnun kalan öğrenciler ise Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817