Derince Meclisi’nin  Konuğu Kaymakam Yılmaz
6 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi

Derince Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, meclis gündeminde yer alan 6 gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya katılan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da, meclis üyeleri ile tanışma imkanı buldu. Meclis açılışından önce bir konuşma yapan Akın Yılmaz, “Benim bugüne kadar edindiğim izlenim belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin son derece iyi bir uyum içerisinde çalıştığı yönünde. Hepimizin ortak amacı halkımıza hizmet etmek ama tabi bunda bir sınır yok ve çalışmalarımız devam etmeli. Ben bugüne kadar görev yaptığım her yeri kendi memleketim kabul ediyorum. Derince’miz de de el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlere üstün başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

 

“Kararlar oy birliği ile gönül birliği ile alındı”

Kaymakam Yılmaz’ın selamlama konuşmasının ardından başlayan meclis toplantısında İmar Komisyonu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden gelen yazılar görüşülerek onaylandı. Toplantıda ilçedeki projelerle ilgili bilgi veren Başkan Bulut, 2017 yılında İSU’nun Derince’ye yapacağı altyapı yatırımlarına vurgu yaptı. Otoyol bağlantı projesi ve spor alanları ile ilgili bilgi veren Başkan Bulut, attıkları her adımın Derince’nin menfaatine olduğunu söyledi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 7 Mart Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi. Meclis çalışmalarını takip eden Kaymakam Yılmaz, toplantının ardından yaptığı konuşmada, “Son derece güzel demokratik ortamda bir meclis çalışmasına tanık olduk. Kararlar oy birliği ile gönül birliği ile alındı. İnşallah bu birlik, beraberliğimiz devam eder” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817