Derince’de 23 Nisan şöleni
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Derince’de coşkuyla kutlandı. Fatih İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu gösteriler büyük beğeni toplarken, programın sonunda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Protokolden yoğun ilgi

Ülke genelinde tüm coşkusuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Derince’de de büyük ilgi gördü. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu anlamlı gün nedeniyle Derince’deki program Fatih İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşti. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Garnizon Komutanı Şenol Şahin, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, okul müdürü Cantürk Şanal’ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşma ile devam etti.

Gösteriler ve ödül töreni

23 Nisan programında Fatih İlk ve Ortaokulu Müdürü Cantürk Şanal’ın konuşmasının ardından gösterilere geçildi. Fatih İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve yöresel oyunların sunulduğu gösteriler büyük beğeni topladı. Etkinlik boyunca öğrenciler tarafından şiirler okundu, danslar yapıldı ve halk oyunları gösterileri sergilendi. Anasınıfı öğrencilerinin sergilediği dans gösterisinin büyük ilgi gördüğü programda ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale zaferi nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817