DERİNCE’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Çelenk Sunumu Gerçekleşti

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Derince Kaymakamlığı’nda düzenlenen program ilçe protokolü, gaziler, gazi ve şehit aileleri ile vatandaşları bir araya getirdi. Tören İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, Eğitim Merkezi Komutan Vekili Dz. Kd. Albay Cenk Okul ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı.

Tebrikat Töreni Yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesaj okundu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü kapsamında Derince’de düzenlenen kutlama programı ve tebrikat töreni Kaymakam Dallı, Komutan Okul ve Başkan Aygün’ün protokol ve vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817