Derince’de Çok Özel Fotoğraf Sergisi


 

Dev Ekranda Belgesel Gösterimi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97' nci yıl dönümü dolayısıyla Derince’de çok anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Derince Belediyesi’nin bu anlamlı güne özel olarak Kent Meydanı’nda düzenlediği etkinlikte, çok sayıda fotoğrafı sergilendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos Zaferi'ne kadar geçen süreçte yaşanan olaylardan kesitlerin yer aldığı fotoğraf sergisi Derinceli vatandaşların yoğun ilgisini çekerken Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar da sergiyi ziyaret etti. Fotoğrafların sergilendiği Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda ise bu özel günü yansıtan belgeseller gösterime sunuldu.

Çocuklar İçin Çifte Bayram

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sergi alanını çocuklarla birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde kendisinden futbol sahası isteyen çocuklar için gerekli görüşmeleri yaparak 30 Ağustos’ta adeta çifte bayram yaşatan Başkan Aygün, yaptığı konuşmada  “30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu şanlı destanı en güzel şekilde yansıtan fotoğrafları Derince Belediyesi olarak Kent Meydanı'nda sergiliyoruz. Milletimize bu zaferi kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Bizler de yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza daha güzel bir gelecek hazırlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817