Derince’de Cumhuriyet Kupası Coşkusu

İki ayrı kategoride 8 takımın mücadele ettiği organizasyon Başkan Aygün’ün katıldığı kupa ve madalya töreni ile sona erdi

8 Takım Mücadele Etti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşku içerisinde kutlandığı Derince’de bu anlamlı gün dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendi. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva a takımlar ve U 12 kategorilerinde gerçekleşti. Derince Belediye Stadyumu’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda Çenedağspor, Çınarlıspor, Derincespor A.Ş., Derince Birlikspor, Derince Gençlerbirliği, Sırrıpaşa FK, Yavuzspor ve Belediye Derincespor kulüpleri mücadele etti. Turnuvanın son günü oynanan maçların ardından ise Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın iştirakleriyle ödül töreni düzenlendi.

Kupa ve Madalya Töreni

U 12 kategorisindeki sporculara ve a takımları temsilen başkan ve yöneticilere kupa ve madalyaların takdim edildiği törende bir konuşma yapan Başkan Aygün, sportif faaliyetleri daima desteklediklerini ifade etti. ‘Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyor, onlara değer veriyoruz’ diyen Başkan Aygün, genç sporculara öğütlerde bulunarak "Sizlerden derslerinize önem vermenizi ve disiplinli bir şekilde çalışmanızı istiyorum. İyi bir birey ve ahlaklı birer sporcu olmanız için bizler elimizden geleni yapacağız. Biz birçok spor etkinliğine imza atıyor, çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni merkezler açıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızda olacağız” dedi.

BASKAN 1-2-3-4-5: İki ayrı kategoride 8 takımın mücadele ettiği organizasyon Başkan Aygün’ün katıldığı kupa ve madalya töreni ile sona erdi.

BELEDİYE DERİNCESPOR KUPA: Başkan Aygün, U 12 kategorisinde mücadele veren Belediye Derincespor’un kupasını takdim etti.

ÇENEDAGSPOR KUPA 1-2: Çenedağspor U 12 takımı sporcuları kupa ve madalyalarını Başkan Aygün’ün elinden aldı.

ÇENEDAĞSPOR: Başkan Aygün, Çenedağspor Kulübü Başkanı Kenan Yeşiltaş ve antrenör Mustafa Zeybek’e plaket takdim etti.

ÇINARLISPOR KUPA 1-2: U 12 kategorisinde mücadele eden Çınarlıspor takımı sporcuları kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle aldı.

ÇINARLISPOR: A takımlarda mücadele eden Çınarlıspor Kulübü adına plaketi antrenör Macit Apay, Başkan Aygün’ün elinden aldı.

DERİNCESPOR A.Ş: Başkan Aygün, Süper Amatör Lig temsilcisi Derincespor A.Ş. yöneticilerine plaketlerini verdi.

DERİNCE BİRLİKSPOR KUPA: Derince Birlikspor U 12 takımı sporcuları madalya ve kupalarını Başkan Aygün’ün elinden aldı.

DERİNCE BİRLİKSPOR: Derince Birlikspor Yöneticisi Metin Coşkun, takımı adına plaketini Başkan Aygün’ün elinden aldı.

DERİNCE G.B. KUPA: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince G.B.. U 12 takımının kupa ve madalyalarını verdi.

DERİNCE G.B: Derince G.B. Yöneticisi Bülent Topal ve antrenörü Muhammet Çevik, plaketlerini Başkan Aygün’den aldı.

SIRRIPAŞA FK: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, a takımlarda mücadele eden Sırrıpasa FK’nın plaketini Başkan Yardımcısı Emin Aşık’a verdi.

TOPLU: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşku içerisinde kutlandığı Derince’de bu anlamlı gün dolayısıyla 8 kulübün katılımıyla futbol turnuvası düzenlendi.

YAVUZSPOR KUPA: Turnuvada mücadele eden Yavuzspor U 12 ekibi düzenlenen törenle kupa ve madalyalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

YAVUZSPOR: Yavuzspor Kulübü Başkanı Ayhan Özkan’ı tebrik eden Başkan Aygün, turnuvaya katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817