Derince’de Her Evde 19 Mayıs Coşkusu

Sosyal Medyada Müzik Şöleni

Kovid-19 salgını dolayısıyla bu yıl alanlarda kutlanamayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Derince Belediyesi sosyal medya üzerinden çok anlamlı bir etkinlik düzenledi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün facebook hesabından canlı olarak yayınlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı, bayramın coşkusunu evlere taşıdı.

Derinceli Müzisyenler Seslendirdi

Yelken Kafe’de gerçekleşen programda Derinceli müzisyenler Karahan Pilsin, Ümit Sayan, Hasan Cihan, Deniz Mafizer, Alper Keskin, Akın Alim, Toygun Çelebi, Yasin Zeytin, Hakan Alkan ve Ali Kemal Aksoy, birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Gençlik Marşı, İzmir’in Kavakları, Deniz Bu Son, 19 Mayıs Marşı, Bil Oğul, Kahramanlar Marşı, İçimde Ölen Biri, Gurbet, Gönül Dağı, Atabarı, Tatlı Dile, Sarı Saçlı, Yaz Dostum ve Hoş Gelişler eserlerinin sahnelendiği programı başta gençler olmak üzere vatandaşlar ilgiyle takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817