Derince´de Projeler Hızla Yükseliyor

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri

Derincelilere söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Başkan Aygün yönetiminde ilçe genelindeki çalışmalar yoğun ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Cumhur İttifakı temsilcileri ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek, son durumla ilgili bilgileri paylaştı. Şantiye alanlarında gerçekleşen incelemelerde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleriyle, ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Başkan Aygün’den Birliktelik Vurgusu

İlk olarak Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Aygün ve beraberindeki heyet ardından Araptepe Kentsel Yenileme projesi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Çenesuyu ek bina ve depolama alanı inşaatı, Fatih Spor Kompleksi ve Fatih Gençlik ve Spor Merkezi proje alanlarına gitti. Derince’nin geleceğine katkı sunacak projeleri kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, “İlçemizde bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ederken projelerimizi de hız kesmeden hayata geçiriyoruz. Koronavirüsle mücadele sürecinde bile ara vermediğimiz projelerimizi halkımızın tercihleri doğrultusunda belirlemiştik. Allah’ın izniyle daha nice güzel projeyi hep birlikte kentimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817