Derince’de Spor Dolu Hafta Sonu

Tesisleşme ve Sportif Başarı

Başkan Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hizmete sunulduğu ilçede sportif başarının yanı sıra tesisleşme konusunda da önemli atılımlar atılıyor. Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hızla tamamlanarak kullanıma açıldığı ilçede amatör branşlarda ses getirici adımlar atılıyor. 14 branşta binlerce sporcuya hizmet veren Derincespor Kulübü bünyesinde bir yıllık süreç içerisinde 11 bin 103 kişi sporla buluşurken, çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de hafta sonu gençlik merkezleri ve spor tesislerini gezerek burada kursiyerler ve aileleri ile sohbet etti. Başkan Aygün, ilk olarak Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'ni ziyaret ederek burada tekvando kursları ve futbol okulunda çalışmalarını sürdüren sporcular ve aileleri ile bir araya geldi.

Amatör Branşlarda Faaliyetler

Sırrıpaşa’daki ziyaretinin ardından Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada futbol oynayan gençlerin heyecanına ortak olup, cimnastik kurslarına katılan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.  Fatih Sultan Mahallesi’ndeki temasları sırasında Şehit Osman Gazi Çetingöz Spor Salonu'na da giden Başkan Aygün, bu merkezde basketbol ve tekvando kurslarına katılan sporculara başarılar diledi.  Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde Belediye Derincespor Futbol Okulu'nda eğitim gören sporcular da bir araya gelen Başkan Aygün, son olarak Dumlupınar Spor Merkezi'nde tekvando kurslarına katılan sporcular ve aileleriyle buluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817