Derince’de yeni sokaklar hizmete açıldı
 Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yapılan çalışmalar kapsamında yeni sokakları açarak vatandaşların hizmetine sundu.

 

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında yeni yollar açarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. İlçe halkına konforlu bir hayat sunmak için çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, 5 mahallede 7 yeni sokağı hizmete açtı. Belediye ekipleri, Yavuz Sultan Mahallesi Seçilmiş Sokak, Mersincik Mahallesi Semih Sokak, Fatih Sultan Mahallesi Salman Sokak ve Alev Sokak, Çenedağ Mahallesi Şerife Sokak ve Alim Sokak, Çınarlı Mahallesi Eroğlu Sokak’ta bir takım düzenlemeler yaptı. Gerçekleşen işlemlerin ardından 7 yeni sokak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817