Derince’den 1 tır insani yardım
Giyim eşyası ve battaniye

Derince İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Derince Temsilciliği ve ilçe halkının katkılarıyla ‘Halep’te İnsanlık Ölmesin’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Hatay Reyhanlı’daki yardım depolarına 1 tır giyim eşyası ve battaniye gönderildi. İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen programa Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İlçe Müftü Vekili Zeynel Abidin Akduman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, ilçe müftülüğü görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

 

“Halepli kardeşlerimiz için bir aradayız”

15 gün süren kampanya kapsamında yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine gönderilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, “Ülkemiz tarihten günümüze kadar mazlumlara daima yardım elini uzatmıştır. Bugün de Halepli kardeşlerimiz için bir araya geldik. Dünyadaki bütün ülkeler orada yaşanan zulümlere sessiz kaldı. Ama bir tek Türkiye bunun karşısında dimdik ayakta durarak Halep’teki kardeşlerimize yardım elini uzattı. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ilerlemesi ve büyümesi için gayret göstermeye devam etmeliyiz. Allah’ın izniyle dünya üzerinde zorda kalan tüm kardeşlerimize yardım elimizi uzatacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817