DERİNCELİ ÇOCUKLARIN RAMAZAN COŞKUSU
 İftarın ardından Kent Meydanı’na

Derince Belediyesi’nin bu yıl Kent Meydanı’nda kurduğu Çayhane, ilçe halkından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ramazan’ın ilk günü itibariyle kurulan ve son akşama kadar devam edecek olan çayhaneye ilçe halkı 7’den 70’e katılım sağlıyor. Evlerinde iftarlarını açtıktan sonra Kent Meydanı’na gelen ve burada şelalenin huzur veren sesi eşliğinde çaylarını yudumlayan Derinceliler bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşıyor.

 

Çocuklar neşeli vakit geçiriyor

Büyüklerin sohbet ederek neşeli zaman geçirdiği Meydan’da çocuklar da unutulmuyor. Derince Belediyesi’nin Kent Meydanı’na kurduğu dinozor motifli oyuncuğa binerek burada aileleriyle birlikte neşeli zaman geçiren çocuklar, yine palyaçoların sergiledikleri parodilere de eşlik ediyor. Derince Belediyesi yetkilileri Meydan’daki dev ekranı da akşam saatlerinde çocuklara tahsis ederek, burada miniklerin keyifle takip ettiği çizgi filmler yayınlıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817