Derinceliler Kapalı Pazar’dan Memnun

Pazarın kurulduğu Yeni Kapalı Pazar alanı hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı

Esnaflar ve Vatandaşlar Memnun

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 2 Aralık Pazartesi günü hizmete gireceğini açıkladığı Kapalı Pazar alanının ilk günü kurulan pazara Derincelilerin yoğun ilgisi vardı. Çağın gereklerine uygun olarak daha modern ve hijyenik şartlarda hizmet vermeye başlayan Kapalı Pazar, gerek pazarcı esnafı gerekse vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Son derece rahat ve konforlu bir ortamda hizmet veren Kapalı Pazar alanı, pazartesi günleri kurulan semt pazarının dışındaki günlerde ise otopark olarak hizmet verecek.

Önemli Bir İhtiyacı Giderdi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yenikent Mahallesi’de yer alan Kapalı Pazar’ın Derince’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Yaptığımız her çalışma Derincelilerin mutluluğu için. Kapalı Pazar alanında, pazarcılarımızın talebi doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yaptık. Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan Kapalı Pazar, hem pazarcı esnafımıza hem de Derinceli vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Çok amaçlı olarak hizmet verecek olan kapalı pazar alanı ve otoparkın, bölgemizde önemli bir ihtiyacı gidereceğine inanıyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817