Derinceliler Kutsal Topraklara Uğurlandı

 

 57 hacı adayı yola çıktı

Derince'de bu yıl Birey Tur şirketi ile kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini yerine getirecek olan 57 hacı adayı için Kent Meydanı’nda bir program düzenlendi. Hacı adaylarının sabah namazının ardından yolcu edildiği Kent Meydanı’ndaki programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil de katılarak, hacca gidecek olan vatandaşları yalnız bırakmadı. Hac kafilesinin başkanlığını Derince Merkez Camii eski İmam Hatibi Kadir Korkmaz yaparken, iki din görevlisi de kafilede görev alıyor.

 

Başkan Bulut yalnız bırakmadı

Kent Meydanı’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Kutsal topraklara doğru yola çıkan siz değerli hemşehrilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Yüce Allah yapacak olduğunuz duaları kabul eylesin” dedi. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile son bulan uğurlama töreninde kutsal topraklara gidecek vatandaşların yakınlarıyla vedalaşması esnasında da duygu dolu anlar yaşandı.

 Kent Meydanı’ndaki programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da katılarak, hacca gidecek olan vatandaşları yalnız bırakmadı.

 

Hac farizasını eda etmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan Derinceli hacı adayları için Kent Meydanı’nda bir uğurlama töreni düzenlendi.

 

Uğurlama töreninde kutsal topraklara gidecek vatandaşların yakınlarıyla vedalaşması esnasında duygu dolu anlar yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817