Derince’nin Çehresi Değişiyor

Dernek Sokak Tamamen Yenilendi

Derince’de halktan gelen altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ile ilgili talepler hızla çözüme kavuşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta başlayan çalışmalar kısa sürede tamamlandı. İlk etapta sokaktaki kaldırımlar ve üstyapının söküm işleminin ardından İSU, Telekom, Sedaş ve İzgaz ekipleri altyapı düzenlemelerini tamamlamıştı. Altyapısı yenilenen sokakta pmt seriminin ardından asfalt serimi gerçekleşti, kaldırım çalışmasında ise son aşamaya gelindi. Yenilenen görünümü ile trafiğe açılan sokakta yapılan düzenlemeler bölge sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Gündoğdu Sokak Asfaltlandı

Dernek Sokak’ta yapılan düzenlemelerin ardından Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez Çenedağ Mahallesi Gündoğdu Sokak’ta çalışmalara başladı. Bölgede yoğun mesai harcayan ekiplerin çalışmalarını tamamlamasıyla Gündoğdu Sokak’ta asfaltlanarak pırıl pırıl bir görünüme kavuşurken, sokakta artık son düzenlemeler yapılıyor. Dernek Sokak ve Gündoğdu Sokak’ta incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de “İhtiyaç duyulan noktalarda yaptığımız çalışmalarla ilçemizdeki altyapı ve üstyapı eksikliklerini gideriyoruz. Derince’miz için halkımızla gönül birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817