DİLENCİLERDEN ÇIKAN PARA KAMUYA GEÇTİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. 28 gündem maddesinin görüşüldüğü encümen toplantısında, idari yaptırım cezaları, idari para cezaları kesilmesi ve kamulaştırma kararları alındı. Büyükşehir Zabıtası’nın talebiyle dilencilerinden üzerinde paralar da kamuya geçti.

 

BÜYÜKŞEHİR ENCÜMENİ CEZAYI KESTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından, Kocaeli Sebze Meyve Hali’nde bildirimsiz olarak mal girişi yaptığı tespit edilen 5 kişiye para cezası kesilmesi kararı verildi. Zabıta Daire Başkanlığı’nın talebiyle üzerlerinden para çıkan dilencilerin paralarının kamuya geçirilmesine karar verildi. İmar ve Şehircilik Dairesi’nin talebiyle İzmit Kabaoğlu 34 No’lu düzenleme bölgesi imar uygulaması ve Kartepe Köseköy’de askı öncesi parselasyon plan onayı kararları alındı.

 

ŞOFÖRLERE KURAL İHLALİ CEZASI

Toplu Taşıma Daire Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde toplu taşıma araçları şoförlerine güzergah ihlali, fazla yolcu taşıma gibi kural ihlalleri sebebiyle 100 adet idari para cezası kesilmesi kararı encümen tarafından alındı. Gebze Cumaköy’de izinsiz olarak hafriyat döktüğü tespit edilen 3 vatandaşa idari yaptırım uygulanması kararı alındı.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817