Dillere Destan Sünnet Düğünü


Türköz İnşaat’ın sahiplerinden Recep Öztürk, tabiri caizse şehzadelere yaraşır bir törenle oğlunu sünnet ettirdi

 

Körfez ve çevresinde yaptığı başarılı projelerle tanınan Türköz İnşaat`ın sahiplerinden Recep Öztürk, oğlu Emirhan için dillere destan bir sünnet düğünü yaptı. Yarımca Türköz İnşaat Sosyal Tesisleri`nin bahçesinde yapılan sünnete ilgi büyüktü. Emir Organizasyon tarafından hazırlanan sünnet düğününe; Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, AKP, CHP ve diğer siyasi partilerin temsilcileri, çok sayıda iş adamı, ilçe esnafı, Türköz İnşaat`ın müşterileri, çalışanları ile yakınları katıldı. Açık havada yapılan sünnet düğünü için bin kişilik masa hazırlandı. 

 

TAHTIREVANLA GELDİ

Soğuk mezelerle başlayan sünnet yemeği, börek ikramı ve sıcak yemekle devam etti. Bir şehzade düğünü gibi hazırlanan program da küçük Emirhan, annesi Özlem ve babası Recep Öztürk`le birlikte iki yeniçerinin taşıdığı tahtırevanla, mehteran grubu eşliğinde alana geldi. Bahçede hazırlanan tahtına oturan 8 yaşındaki Emirhan, mehteran grubunun gösterisini izledi. Fasıl ekibinin müzikleriyle keyifli bir akşam yaşayan davetliler, Emirhan`a ait fotoğrafların sunulduğu slaytı ve semazen gösterisini dikkatle takip etti.

 

ÇOCUKLARA DONDURMA

Görkemli sünnet düğününde hiçbir ayrıntı unutulmadı. Düğüne katılan davetliler kapıda şerbet ikramıyla karşılanıp yerlerine alınırken, çocuklar için de oyun bahçesi hazırlandı, dondurma ve soslu mısır ikram edildi. Havai fişek gösterileriyle birlikte sonlanan gecede herkes çok mutluydu. Körfez ilçesi böylece görkemli bir sünnet düğününü de görmüş oldu.

Bu haber toplam 2505 defa okundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817