Başkan Söğüt, “Açılan her işletme bizler için değerli ve önemli. Çünkü Körfez’imize değer katıyor” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Güney Mahallesinde Daima İndirim Market (DİM) ‘in açılışına katıldı. Açılışa ayrıca Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

İSTİHDAM ALANLARI ÇOĞALIYOR

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de her geçen gün istihdam yaratan işletmeler çoğalıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Açılan yeni işletmelerin yaşaması ve hayatta kalması bizler için önemli. Körfez’e değer katıyor” dedi. Milletvekili Cemil Yaman da hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Daha sonra katılımcılar açılışı yapılan markette incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817