DOĞAN EVLİLİK OKULUNUN İLK NİKÂHINI KIYDI
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Evlilik Okulu öğrencilerinin ilk nikâhını kıydı.

İzmit Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk defa ''Mutlu Yuva, Mutlu Toplum'' anlayışıyla hayata geçirilen Evlilik Okulu’nda eğitim alan çiftlerden ilki  ‘evet’ dedi. 

Başkan Doğan’ın ''toplumun huzur ve mutluluğu, ailenin huzur ve mutluluğuna bağlıdır'' felsefesinden yola çıkarak hayata geçirdiği projeyle, çiftlerin evlilik hayatlarını kolaylaştırmak, evliliğe sağlıklı bir başlangıç yapmalarına ve sürdürmelerine katkıda bulunmak amaçlanmıştır.

 

DOĞAN “SÖZ VERMİŞTİM”

 

Evlilik okulu öğrencilerinden Bülent Gören ve Hülya Gamze Dönertaş çifti Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikâh töreniyle evlilik hayatlarına “evet” dediler.  Çiftin nikâhı esnasında ayrı bir mutluluk ve heyecan yaşan Başkan Doğan “ benim en keyif duyduğum katılımların başında nikâh törenleri geliyor. Fakat bugün ayrı bir mutluluk, ayrı bir heyecan yaşıyorum. Çünkü bugün ki çiftimiz evlilik okulumuzun öğrencileri. Projemizi başlattığımızda ve derslerine misafir olduğumda onlara nikâhlarını kıyacağıma söz vermiştim. Biz evlilik okulumuzla onları daha mutlu, daha huzurlu ve ömür boyu sürecek bir evliliğe hazırlamak istedik” dedi.

 

KURULAN HER YUVA MİLLETİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

 

Konuşmasında Türk milletinin en önemli yapı taşının aile olduğunu da vurgulayan Doğan “kurulan her yuvanın gücü, milletimizin gücüne de güç katıyor. Sizin mutluluğunuz, sizin huzurunuz milletimiz için önemli. Vatanını milletini seven, Cumhuriyetine sahip çıkan, milli değerlerine sahip bireyler yetişsin istiyoruz” diyerek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817