DOĞAN, GENÇ NESİL’İ AĞIRLADI

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Genç Nesil Derneği üyeleri ve aileleri ile birlikte Gölkaypark’ta biraraya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Başkan Doğan’a İzmit Belediye Meclis Üyesi Ali Yılmaz eşlik etti.

 

GENÇLERLE OLMAK ENERJİ VERİYOR

 

Başkan Doğan, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu kaydederek, "Hayatımda en mutlu ve sevinçli olduğum anlardan biri de gençlerle birlikte olduğum zamanlardır. Gençlerle birlikte olmak enerji veriyor" dedi.

BAŞKAN HEP YANIMIZDA

 

Kocaeli Genç Nesil Derneği Başkanı Murat Yılmaz bugüne kadar yaptıkları her türlü faaliyette büyük desteklerini gördükleri Başkan Doğan'a teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman bizlerin yanında gençlerin yanında oldu. Bizlere iyi imkânlar sundu. Biz de gerek ulusal, gerekse uluslararası birçok etkinlik gerçekleştirdik. Faaliyetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817