DOĞAN, GENÇLERE GÜVENİMİZ SONSUZ
 Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Başkan Doğan “Türkiye’nin genç bir nüfusu var. İnanıyorum ki gelecekte sizlerin arasından belediye başkanları, valiler, bakanlar, başbakanlar ve cumhurbaşkanları çıkacak. Yarınların sahipleri sizlersiniz. Başbakanımızın dediği gibi 2023 yılına Türkiye’yi sizlerle hazırlanacağız. Zaman para ile satın alınamaz. Onun için hedeflerinizi belirleyin ve o yolda azimle ilerleyin. Bizler İzmit Belediyesi olarak, siz gençlere daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz.

 

DİK DURUŞUMUZU BOZMADIK, BOZMAYACAĞIZ

 

Gençlik alanında Türkiye’de ilk olan yatırımları hayata geçirdik ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Yine sizler için ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Biz, bu yatırımları yaparken, ülkemizin yükselmesini istemeyen odaklar geleceğimizi karartmak uğruna çeşitli oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Ülke olarak dik duruşumuzu bozmadık bozmayacağız. Sizlerin geleceğine göz dikmiş bu odaklara fırsat vermeden sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817