DOĞAN, HALKIMIZ KONAKLARA LAYIK
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” halkımız konaklara layık” dedi. Turgut Mahallesi’nde yapımı tamamlanan mahalle konağında incelemelerde bulunan Başkan Doğan” şimdiye kadar içinde muhtarlığı, sağlık birimi, ödeme veznesi, emekli evi, kurs merkezi, etüt merkezleri bulunan15 ayrı yerde mahalle konağı yaptık. Yeni dönemde de köylerimize de konak yapmaya başladık. Bizler, İzmit halkının konaklara layık olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden de büyük bir şevk ve heyecan içinde mesai mevhumu düşünmeden çalışıyoruz” dedi.

 

KONAK BİTTİ

 

Atlas Sokak ile Rıhtım Sokak arasındaki 1780 metrekarelik bir alanda yapılan mahalle konağı  mimarisi ile Turgut Mahallesi’ne ayrı bir  değer katıyor. 85 metrekarelik  kapalı alanı olan  tek katlı yapı içinde 2 bağımsız bölüm, wc ve mutfak bulunuyor.  Yaklaşık 265 bin liraya mal olan konağın çevresi de parka dönüştürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817