DOĞAN, SAĞLIKTA ÇAĞ ATLADIK

Ziyarette Başkan Doğan’a Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Emine Zeybek, belediye meclis üyeleri Aykut Bozkurt, İbrahim Elgin, Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Musa Özcan ile ilçe yöneticisi Cemil Karaca  eşlik etti. Hastane çalışanlarıyla görüşen ve kolaylıklar dileyen Doğan, muayene için gelen hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.

ÇOK İSYAN ETTİM, ALDIĞIM CEVAP BÜTÇE YOK OLDU

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan Doğan, “ çocuk doktoru bir belediye başkanı olarak üstüne basa basa söyleyebilirim ki, ülkemiz sağlık alanında çağ atladı.  Hastanelerimiz, sağlık ocaklarımız Avrupa standardında. Hekimlik yaptığım dönemde çocuklarımızı menenjit aşısını bulup yapamıyorduk. Küvöz olmadığı için bebekleri pamuklara sararak başka hastanelere gönderiyorduk.  Bu duruma çok isyan ediyordum, çok mücadele ediyordum ama yetkililerden aldığım cevap “bütçe yok” oluyordu.

BU HASTANELERİ RÜYAMIZDA GÖREMEZDİK

Bugünkü otel konforunda modern hastaneleri, tek kişilik, iki kişilik hastane odalarını rüyamızda bile göremedik. Vatandaşlarımız prefabrikte koğuş usulü tedavi görmeye çalışıyordu. Şimdi telefonun başından hekimimizi dahi seçerek randevu alabiliyoruz. Eskiden muayene sırası almak, muayene olmak, ilaç almak ayrı bir dertti. Bu anlattıklarım Ak Parti Hükümetinden önceki sağlık sektöründeki gerçeklerdir. Evet, şehrimiz ve ülkemiz sağlık sektöründe çağ atladı. Artık Türkiye'nin en modern devlet hastaneleri ve özel hastanelerine sahibiz. İlimiz, tüm Türkiye'den hatta yurtdışından hastaların tedavi için geldikleri bir sağlık merkezi haline geldi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817